Održivost

Predani smo isporuci učinkovitih, čistih alternativa tradicionalnim sustavima prikupljanja odpada.


ORCA ozbiljno shvaća bacanje hrane. Isporučujemo "društveno odgovornu" tehnologiju koja se provjerava kroz strogu i neovisnu procjenu životnog ciklusa i ne gubimo iz vida krajnji rezultat u svakom trenutku.


Recikliranje

Da biste se smatrali rješenjem za recikliranje, morate biti sposobni pretvoriti otpad u materijal koji se može ponovno koristiti. ORCA reciklira otpad od hrane razgrađujući ga u vodu (uglavnom), te neke ugljikohidrate, masti i proteine koji se zatim hvataju ili ponovno koriste u vašem postrojenju za pročišćavanje otpadnih voda. ORCA-ine otpadne vode se u potpunosti obnavljaju i recikliraju tijekom svog životnog vijeka. ORCA je 100% rješenje za recikliranje.

Smanjenje stakleničkih plinova

Poslovanje komercijalne hrane je pothvat s velikim resursima i imamo priliku pružiti našim klijentima, vama, isplativo rješenje za smanjenje utjecaja vašeg kulinarskog programa na okoliš. ORCA pomaže vašoj organizaciji da izbjegne ispuštanje metana i ugljičnog dioksida recikliranjem na licu mjesta.

Smanjenje otpada

Ovisno o veličini modela, vaša organizacija bi u prosjeku mogla preusmjeriti 416.100 funti otpada hrane s odlagališta godišnje. To je ekvivalent:

  • 18.390 m3 izbjegnuto stvaranje metana
  • 35.332 galona oslobođene vode
  • 35 automobila skinuto s ceste
  • 25 domova na struju

Usklađenost s preusmjeravanjem otpada

Ljudima je stalo do toga kako se upravlja otpadom hrane, a vlade brzo donose zakone kako nebi otpad od hrane završio na odlagalištima. ORCA je rješenje za reciklažu otpada od hrane! Nudimo vam rješenje i mogućnost da se pridržavate ekoloških propisa.

img