Inspirirano prirodom

Potaknuto znanošću.

img

ORCA je inovativno rješenje za otpad od hrane

ORCA tehnologija jednostavno oponaša prirodni proces probave. Djeluje koristeći iste principe po kojima se upravlja našim tijelom i drugim živim organizmima. ORCA stvara savršeno termofilno biološko okruženje za mikroorganizme da probavljaju otpad od hrane u tekućinu. ORCA je hiperlokalna, distribuirana alternativa tradicionalnom sustavu prikupljanja otpada ( u kante i odvoz kamionima). Ostvarujemo značajne uštede jer eliminiramo transport iz procesa, a značajno smanjujemo štetne emisije koje dolaze s kamionskim prometom.

Naša vizija: smanjiti odvoz otpada kamionima.


O ORCA

ORCA Digesters je globalni lider u sustavima recikliranja otpada hrane. ORCA dizajnira, proizvodi i prodaje inovativni ORCA aerobni digestor koji omogućuje brzo kompostiranje otpada od hrane u institucionalnim i komercijalnim uvjetima. Mikrobnim procesom otpad od hrane pretvara se u tekućinu koja se može sigurno ispustiti u sanitarni kanalizacijski sustav. Rješenje stvara značajne uštede za kupce uz preusmjeravanje otpada hrane s odlagališta i smanjenje emisija povezanih s prijevozom otpada. ORCA nudi tvrtkama inovativno i pristupačno rješenje za zbrinjavanje otpada hrane.


Kako ORCA funkcionira?

aerobni proces
Bez obzira na veličinu, postoji ORCA model za vaše potrebe

Koji model je pravi za vas?

S četiri različite veličine modela, ORCA može prihvatiti količinu otpada hrane u bilo kojoj kuhinji i radnom prostoru. Svi ORCA modeli opremljeni su ugrađenom vagom koja će pratiti težinu svakog komada hrane koji stavite u nju. Vaga se povezuje s našim vlasničkim ORCA portalom, personaliziranom nadzornom pločom koja će vam omogućiti analizu podataka u stvarnom vremenu, izradu prilagođenih izvješća i pregled količine otpadne hrane koja se preusmjerava tijekom vremena.

Modeli Financiranje
Orca je rješenje za otpad od hrane